ageLOC me

Vrei sa ramai mereu tanara si frumoasa, alege:

ageLOC me

Prima tehnologie din lume care personalizeaza ingrijirea pielii in functie de nevoile si preferintele fiecarei persoane.

   „Moment de cotitura in industria anti-ageing. Compania Nu Skin Enterprises a lansat in Europa (urmeaza sa fie lansata si in Asia si in America) pe data de 7 martie, o technologie hig-tech care deschide o cu totul noua categorie de instrumente in ingrijirea si regenerarea pielii, obtinand astfel o pozitionare unica intre jucatorii din aceasta piata.

     ageLOC me este prima technologie din lume capabila sa personalizeze terapia anti-ageing de zi si noapte, in functie de rasa, sex, factorii de mediu, zona geografica si alte raspunsuri legate de parametrii specifici (marimea ridurilor, a porilor, pigmentare etc) ai pielii fiecarei persoane in parte. Cu ajutorul unei aplicatii on line, fiecare poate astazi sa conceapa propria terapie, din peste 2000 de combinatii posibile, si ulterior, in functie de rezultatele obtinute, poate sa o ajusteze lunar. Nu Skin a investit in aceasta tehnlogie, nu mai putin de 30 de milioane de dolari si a obtinut deja 4 patente stiintifice, altele fiind in curs. Pe langa cartusele cu substante active, obtinute in urma a peste 30 de ani de cercetari genetice de top in anti-ageing, ageLOC me include tecnologia microlayering, care functioneaza ca o “imprimanta 3D a pielii”. Tehnologia permite dispersarea produsului direct in palma, in 40 de microstraturi, marind astfel capacitatea de penetrare a pielii, de pana la trei ori, fata de orice alta crema anti-rid oferita de companiile din industrie. In plus, solutiile active incapsulate in cartusele vidate sunt atat de intense, incat si-ar anula efectul daca ar fi puse impreuna intr-un flacon de crema obisnuit. Nu Skin a reusit astfel sa creeze o formula anti-ageing care nu are nevoie de conservanti si de substante antibacteriene.

       În România, momentul lansarii a fost marcat de un eveniment desfăşurat la Bucureşti in 5 martie, care l-a avut ca invitat special pe Váczy Károly. Team Elite Nu Skin si membru al Cercului de 5 milioane de dolari, acesta este cel mai mare performer al Nu Skin in Europa Centrala si de Est. “Apariţia tehnologiei ageLOC me este similară revoluţiei create de Apple. Este asemeni diferenţei dintre un smartphone şi un telefon cu taste. Avand la indemana ageLOC me si in spatele acestuia, concluziile celui mai mare board stiintific din industrie, nimeni nu va mai dori să se întoarcă la cremele din flacoane si la conceptul “aceeasi formula e buna pentru toata lumea”, indiferent ce brand cosmetic consacrat le-a produs.” a spus Váczy Károly.”

4-1. ¦ńĂ-¦Ă_¦+-Ę_open3-1. +Žă-+¦źĂ«Ş«+÷2. ¦ńĂ-¦Ă_open2. ¦ńĂ-¦Ă_close1. żĂ¦í -ş+ L¸żţĚ+ ¦Ă

PRESS:

FullSizeRender (20)IMG_1697IMG_1695IMG_1698IMG_1896

AICI GASITI CATEVA VIDEO UTILE: 

ageLOC me – Pozitionare: video aici 

ageLOC me – O experienta unica si personalizata: video aici

ageLOC me – Detalii despre utilizarea primului sistem personalizat de ingrijire al pielii – video Loredana

Sper sa va fie de folos, pentru informatii suplimentare, astept mesajele voastre pe pagina mea de Facebook:  https://www.facebook.com/Hersilia-Stanciu-1280159108677652/?ref=hl

 

Reclame

Un gând despre „ageLOC me

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s